CAT

Aquest és el primer disc de l’artista, on podem descobrir el seu univers interior a través d’unes cançons que beuen d’una estètica sonora propera al jazz i a la cançó d’autor i amb unes lletres que parlen de la vida mateixa amb molta transparència, que ens conviden a conèixer de prop el seu estil de vida espiritual i la seva sensibilitat.

Al llarg del disc, trobem amb cançons que parlen de vertaderes amistats i interessants reflexions sobre la vida, tot i que també hi ha cançons que parlen de situacions complicades com l’alzheimer, el desamor o la pèrdua de qui estimem. Tomeu, tracta de buscar l’aprenentatge de tota situació i es despulla totalment deixant una part de la seva ànima en la seva obra.

CAST

Éste es el primer disco del artista, donde podemos descubrir su universo interior a través de unas canciones que beben de una estética sonora cercana al jazz y a la canción de autor y con unas letras que hablan de la vida misma con gran transparencia que nos invitan a conocer de cerca su estilo de vida espiritual y su sensibilidad.

A lo largo del disco, encontramos canciones que hablan de bonitas amistades y encontramos interesantes reflexiones sobre la vida, aunque también hay canciones que referencian situaciones complicadas como el alzheimer, el desamor o la pérdida de seres queridos. Tomeu, trata de buscar el aprendizaje de cada situación y se desnuda totalmente dejando un pedazo de su alma en su obra.

Songs

  1. Pròleg
  2. Avui
  3. Mai Oblidaré
  4. L’espelma del temps
  5. Em digueren les estrelles
  6. Com nens petits
  7. Somreies Polissona
  8. Una nit d’estiu
  9. Algú se’n va a Madrid

Credits

Title ||: UN i VERS :||
Artist Tomeu Juan Fuster
Year 2020

Composition & Production Tomeu Juan Fuster
Mix & Master Toni Salvà at Diorama Studios

Musicians
Vocals & Percussion Tomeu Juan Fuster
Piano Magí Garcías, Alex Duato (9)
Bass Pablo Di Salvo
Drums Teo Salvà
Choir Aina Sánchez-Monge, Sílvia Rechac, Isa Juan Fuster
Flugelhorn Pep Garau (7)
Sax Pere M. Molina (2)


Art Design Pato Conde