Production

mixing & mastering

CATALÀ

Als 8 anys el meu tiet em va regalar la seva gravadora multipista Yamaha MD4S i vaig començar a jugar enregistrant les meves primeres cançons. Aquella experiència em va fascinar tant que va despertar en mi una necessitat de comunicar-me i crear a través del so…

Així doncs, durant uns anys vaig ser totalment autodidacta i vaig crear el meu Home Studio. Poc després vaig tenir l’oportunitat de rebre les meves primeres classes a l’estudi Alquímia Records amb Jordi Tugores, qui em va instruir per tal d’assentar les bases del so.

En acabar el batxiller i el Grau Professional de Percussió al Conservatori, vaig cursar els estudis superiors de sonologia a l’escola d’arts audiovisuals de Mallorca.

Durant aquells anys vaig poder fer un tast de totes les disciplines del so i vaig conèixer a professionals que em van inspirar molt com Hay Zeelen. Gràcies a ell vaig acabar especialitzant-me en la disciplina de mastering a l’escola MicroFusa a Barcelona.

Des d’aquell moment he produït, mesclat i masteritzat projectes d’artistes com Xanguito, Vilma Montoliu, XisK, Roberto Damson… als meus estudis de Mallorca i Barcelona.

CASTELLANO

A los 8 años mi tío me regaló su grabadora multipista Yamaha MD4S y empecé a jugar grabando mis primeras canciones. Esa experiencia me fascinó tanto que despertó en mí una necesidad de crear y comunicarme a través del sonido…

Así pues, durante unos años fui totalmente autodidacta y creé mi Home Studio. Poco después tuve la oportunidad de recibir mis primeras clases en el estudio Alquimia Records con Jordi Tugores, quien me instruyó para sentar las bases del sonido.

Al finalizar el bachiller y el Grado Profesional de Percusión en el Conservatorio, cursé los estudios superiores de sonología en la escuela de artes audiovisuales de Mallorca.

Durante aquellos años pude hacer una cata de todas las disciplinas del sonido y conocí a profesionales que me inspiraron mucho como Hay Zeelen. Gracias a él acabé especializándome en la disciplina de mastering en la escuela MicroFusa en Barcelona.

Desde ese momento he producido, mezclado y masterizado proyectos de artistas como Xanguito, Vilma Montoliu, XisK, Roberto Damson… en mis estudios de Mallorca y Barcelona.

serveis

servicios / services

contacte

contacto / contact

Tomeu Juan Fuster
tomeu@tomeujuanfuster.com
+34 679 644 203

OPINIONS

OPIONIONES / reviews

CATALÀ

Joan Muntaner “Xanguito”

“En Tomeu treballa amb gran passió i professionalitat. L’he vist tractant les meves cançons com si fossin seves, amb tacte, paciència i màxima delicadesa. Tot un aprenentatge treballar al seu costat.”

CASTELLANO

Joan Muntaner “Xanguito”

“Tomeu trabaja con gran pasión y profesionalidad. Lo he visto tratando mis canciones como si fueran suyas, con tacto, paciencia y máxima delicadeza. Todo un aprendizaje trabajar a su lado.”

treballs

trabajos / works

https://open.spotify.com/playlist/7qhzKmm5Q8sVFX1gi5tMiA

EQUIPAMENT

EQUIPAMIENTO / RIDER

DAW


Logic Pro X
ProTools 2019
Sibelius Ultimate

MICROPHONES


Neumann TLM 102 x2
Neumann KM 184 x2
Lewitt LCT 440
AKG Perception 420
AKG D112
Sennheiser e904 x3
Shure SM 57
Shure SM58 x2

EQUIPMENT


Antelope ZEN GO
Midas M32
Focusrite ISA One
Focusrite Scarlett 18i20
Yamaha MD4s
Palmer PAN 04

STUDIO MONITORS & HEADPHONES

Focal Alpha 65 EVO
Yamaha HS5
Mackie Thump 12

Beyerdynamic DT 770
Beyerdynamic DT 990
AKG K-240

KEYS

Yamaha P-115
Komplete Kontrol A49
Hammond X5

BASS

Marcus Miller V7
Epiphone Thunderbird

Fender Rumble 15 Amp

GUITARS

Normann B20
StarsMaker SM-GA005

Sinmarc b60 Amp

DRUMS & PERCUSSION

Gretsch Catalina Maple
Vintage Drums (Premier, Ludwig, Trixon…)
Meinl Floatune Congas
LP Aspire Congas
Meinl FWB400CR Bongó
Remo 12″ Djembé
La Rosa Cajón
Xylophone Bergerault