poesia / poetry

Reflexions i Poemes Oblidats
Tomeu Juan Fuster (Autoeditat, 2019)

CAT

No són més que records dels temps el que els atrapà a escriure… Passat mirant cap el passat mateix i cap el present (abans futur). Així com nosaltres miram cap un passat i un futur. Si em demanau sobre el llibre només puc dir això… i que els poemes no són més que trossets d’ànimes de poetes que utilitzen el meu cos per deixar constància dels seus versos.
Jo, senzillament, escric i firm egocèntricament amb el nom que amablement vaig rebre.

CAST

No son más que recuerdos del tiempo lo que los atrapó a escribir… Pasado mirando hacia el pasado mismo y hacia el presente (antes futuro). Así como nosotros miramos hacia un pasado y un futuro. Si me pedís sobre el libro solo puedo decir esto… y que los poemas no son más que trocitos de alma de poetas que utilizan mi cuerpo para dejar constancia de sus versos.
Yo, sencillamente, escribo y firmo egocéntricamente con el nombre que amablemente recibí.

Un Rellotge a Contratemps
Tomeu Juan Fuster (Autoeditat, 2017)
Art – Joana Ferrer Mateu

CAT

“Aquest és, senzillament, el resultat d’improvisar el moment, paraula a paraula… el resultat del què escric en instants existencials. On es perd la raó i la lògica a les coses més simples i apareix la mirada més íntima i sincera. Com si es tractés de composar una cançó, amb la melodia d’un silenci…”

CAST

“Este es, sencillamente, el resultado de improvisar el momento, palabra a palabra… el resultado de lo que escribo en instantes existenciales. Donde se pierde la razón y la lógica a las cosas más simples y aparece la mirada más íntima y sincera. Como si se tratara de componer una canción con la melodía de un silencio…”