Les històries més maques

CAT

Les històries més maques és el primer EP que publica l’artista mallorquí Tomeu Juan Fuster amb la discogràfica U98 Music des de que resideix a Barcelona. Sempre amb una actitud en la que El passaport és el somriure; que es converteix en el seu lema, ens presenta aquest seguit de cançons plenes d’amor i d’un missatge optimista cap a la vida.

Amb cinc produccions i sonoritats molt diferents entre elles, trobam un disc ple d’interdependències amb un fil conductor de creixement personal molt marcat, on l’artista fa de la seva música un refugi per a tothom i ens convida a compartir i recordar les nostres millors històries.

El disc ha sigut treballat amb molta dedicació en alguns dels millors estudis del panorama musical actual com Abbey Road o Medusa Estudio a mans dels enginyers Andy Walter, Roger Rodés i Tony Lenz. Ha sigut produït pel propi artista, a excepció de “Les històries” produïda per Sergio Llopis. El disseny gràfic corre a càrrec de Vilma Montoliu juntament amb Tomeu Juan Fuster.

CAST

Les històries més maques es el primer EP que publica el artista mallorquín Tomeu Juan Fuster con la discográfica U98 Music desde que reside en Barcelona. Siempre con una actitud en la que “El pasaporte es la sonrisa”; que se convierte en su lema, nos presenta esta serie de canciones llenas de amor y de un mensaje optimista hacia la vida.

Con cinco producciones y sonoridades muy diferentes entre sí, encontramos un disco lleno de interdependencias con un hilo conductor de crecimiento personal, donde el artista hace de su música un refugio para todos y nos invita a compartir y recordar las nuestras mejores historias.

El disco ha sido realizado con mucha dedicación en algunos de los mejores estudios del panorama musical actual como Abbey Road o Medusa Estudio a manos de los ingenieros Andy Walter, Roger Rodés y Tony Lenz. Lo ha producido el propio artista, a excepción de “Les històries” producida por Sergio Llopis. La portada ha sido diseñada por Vilma Montoliu y Tomeu Juan Fuster.

Songs

  1. Blau
  2. Leire
  3. Tot vessa
  4. Les històries
  5. Més feliços

Production
Tomeu Juan Fuster (1,2,3,5)
Sergio Llopis (4)

Musicians
Vocals Tomeu Juan Fuster
E. Guitar Joanmi Bauzà (1)
Piano Sergio Llopis (3)

Credits

Title Les històries més maques
Artist Tomeu Juan Fuster
Year 2022

Music Tomeu Juan Fuster

Mix
Roger Rodés (1
Tomeu Juan Fuster (2,3 & 5)

Sergio Llopis (4)

Mastering
Roger Rodés – Medusa Estudio (1)
Tony Lenz (2,3 & 5)
Andy Walter – Abbey Road (4)

Art Design Vilma Montoliu i Tomeu Juan Fuster