BIO

CATALÀ

Amb un gran somriure i un entusiasme contagiós, el jove músic mallorquí empatitza amb la màgia i omple les seves cançons d’un missatge positiu i revolucionari. Apropa, a través de la cançó d’autor, lletres que toquen el cor i el subconscient de les persones.

Amb el seu primer disc II: UN i VERS :II (Autoeditat, 2020) en Tomeu s’emmarca com a un cantautor multidisciplinar i lluminós. Guardonat amb el Premi Enderrock a Artista Revelació Balear 2020 i classificat al SONS de la mediterrània 2021, la guspira d’en Tomeu només ha fet que començar!

Infiltrat en altres arts, també és autor de dos llibres de poesia: Un Rellotge a Contratemps (2017) i Reflexions i Poemes Oblidats (2019).

CASTELLANO

Con una gran sonrisa y un entusiasmo contagioso, el joven músico mallorquín empatiza con la magia y llena sus canciones de un mensaje positivo y revolucionario. Acerca, a través de la canción de autor, letras que tocan el corazón y el subconsciente de las personas.

Con su primer disco II: UN i VERS :II (Autoeditado, 2020) Tomeu se define como un cantautor multidisciplinar y luminoso. Galardonado con el Premio Enderrock a Artista Revelación Balear 2020 y la clasificación en SONS de la mediterrània 2021, la carrera de Tomeu no ha hecho más que empezar.

Infiltrado en otras artes, también es autor de dos libros de poesía: Un Rellotge a Contratemps (2017) y Reflexions i Poemes Oblidats (2019).

agenda

agenda / tour

RAVI RAM – “JOY”
Mantra & Worldmusic
22 OCTUBRE 2022
PALAU DE LA MÚSICA – Barcelona

TOMEU JUAN FUSTER
Les històries més maques
3 NOVEMBRE 2022
Auditori de l’EMM Can Fargues – Barcelona

MÚSICA

música / music

Les històries més maques
Tomeu Juan Fuster
(U98 Music, 2022) – EP

contacte

contacto / contact

CONTRACTACIÓ
management y booking

Alexandra Padilla
alexandra@tomeujuanfuster.com

COMUNICACIÓ & PREMSA
comunicación y prensa

Xavi Canet – U98 Music
xavi@u98music.cat

PROPOSTES ARTÍSTIQUES
propuestas artísticas

Tomeu Juan Fuster
tomeu@tomeujuanfuster.com

projectes

proyectos / projects

Xanguito
XisK
Roberto Damson
Baaldo
Isa Juan Fuster


Ravi Ramoneda
Roberto Damson
Gost2 & Joanmi Bauzà
Freelance