CAT

El blau és el color característic del cel i del mar de Mallorca, on va créixer l’artista rodejat d’una gran família i d’un preciós cercle d’amistats. És inevitable, doncs, pensar en el blau i no sentir l’escalfor de casa seva i veure tota la seva evolució personal i artística.

Podríem dir que “Blau” és un homenatge a la vida, a la família i als amics! És una cançó alegre i entusiasta que ens recorda que tot arriba quan ha d’arribar i que cal seguir el nostre camí amb confiança: sense oblidar d’on venim, però tenint clar cap on anem.

La cançó ha sigut composta, produïda i enregistrada pel mateix artista entre les seves habitacions de Mallorca i Barcelona i compta amb un solo de guitarra elèctrica de Joanmi Bauzà. El single ha sigut mesclat i masteritzat per Roger Rodés a Medusa Estudio (Barcelona).

CAST

El azul es el color característico del cielo y del mar de Mallorca, donde creció el artista rodeado de una gran familia y un precioso círculo de amistades. Es inevitable, pues, pensar en el azul y no sentir el calor de su casa y ver toda su evolución personal y artística.

Podríamos decir que “Blau” es un homenaje a la vida, a la familia ya los amigos. Es una canción alegre y entusiasta que nos recuerda que todo llega cuando debe llegar y que hay que seguir nuestro camino con confianza: sin olvidar de dónde venimos, pero teniendo claro hacia dónde vamos.

La canción ha sido compuesta, producida y grabada por el propio artista entre sus habitaciones de Mallorca y Barcelona y cuenta con un solo de guitarra eléctrica de Joanmi Bauzà. El single ha sido mezclado y masterizado por Roger Rodés en Medusa Estudio (Barcelona).

Songs

  1. Blau

Credits

Title Blau
Artist Tomeu Juan Fuster
Year 2022

Music & Production Tomeu Juan Fuster
Mix & Mastering Roger Rodés – Medusa Estudio (BCN)

Musicians
Vocals, A. Guitar, Bass & Percussion Tomeu Juan Fuster
E. Guitar Joanmi Bauzà

Art Design Tomeu Juan Fuster